11 Δεκ 2019

Πόσα χωράνε σε ένα Αμήν ;



Με αγάπη Χριστού και αληθινή συγκίνηση κρατάμε στα χέρια μας ένα νέο βιβλίο γραμμένο και βγαλμένο μέσα απ την ψυχή μας από τον "Πρόμαχο Ορθοδοξίας" ! Ο τίτλος του :

Πόσα χωρᾶνε σὲ ἕνα Ἀμήν;

Ἱστορίες καὶ πρόσωπα τῆς μόνης Ἀλήθειας

ἀπὸ τὸ ἀχειροποίητο προσκυνητάρι τῆς ψυχῆς...

Μετά το βιβλίο "Δάκρυ στο Εγώ" άλλο ένα ταξίδι στον ευλογημένο ενιαυτό των Ορθοδόξων Χριστιανών. Σαν συνέχεια, με τους ήρωες από το συναξάρι της πλαϊνής μας πόρτας και τις αγιασμένες μορφές της ευλογημένης πίστης μας .

Ὅλα τὰ ἔσοδα ἀπὸ τὴν παρούσα ἔκδοση ( όπως συμβαίνει άλλωστε και με όλες τις υπόλοιπες εκδόσεις) τοῦ βιβλιου θὰ διατεθοῦν γιὰ τὶς Ἱερα-
ποστολικὲς Δράσεις τῆς Ὀρθόδοξης Συναλληλίας "ΠΡΟΜΑΧΟΣ ΟΡΘΟΔΟ-
ΞΙΑΣ" καὶ κυρίως γιὰ τὴν ΔΩΡΕΑΝ ἔντυπη διάδοση τῶν Χαιρετισμῶν τῆς
Ὑπεραγίας Θεοτόκου, ὅπου καρδιὰ ὀρθόδοξη χτυπᾶ...
www.promachos.gr

Πρόλογος από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.Κοσμά . Επίλογος από τον π. Σπυρίδωνα Βασιλάκο .

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ
ΤΗΛ 211.21.40.888 - 69.80.15.20.79
email: info@promachos.gr

Για εκείνους που θα θελήσουν να το προμηθευτούν πιο σύντομα ας το αναζητήσουν στα βιβλιοπωλεία Πολιτεία και Φιλοκαλία της Αθήνας όπου και ήδη διατίθεται .

Ο Πρόμαχος Ορθοδοξίας αποτελεί μια αναγνωρισμένη από το Ελληνικό κράτος Ιεραποστολική συναλληλία-σωματείο που έχει ως μοναδικό σκοπό την ενίσχυση του κατηχητικού και ιεραποστολικού έργου της Μητέρας Ορθοδόξου Εκκλησίας. Τα τελευταία χρόνια δράσης του, έχουν εκδοθεί και διανεμηθεί ΔΩΡΕΑΝ( πλειστάκις με τα έξοδα αποστολής) πάνω από 600.000 βιβλαρίδια με τους Χαιρετισμούς της Υπεραγίας Θεοτόκου αλλά και πολλών ακόμα εκδόσεων-προσευχών και παρακλήσεων προς τον Σωτήρα Χριστό και τους Αγίους Του , όχι μόνο στην Ελληνική γλώσσα αλλά και σε λοιπές .

Μοναδική πηγή εσόδων για αυτό το εξαιρετικό και ευλογημένο έργο του Προμάχου Ορθοδοξίας αποτελούν οι ψυχωφελείς του εκδόσεις όλα τα έσοδα των οποίων δαπανώνται σχετικώς, αποκλειστικά και εξ ολοκλήρου . Στο δώρο της ενίσχυσης των Ιεραποστολικών του δράσεων αντιδωρείται κάθε καλαίσθητη και ουσιώδης έκδοση και μάλιστα όταν αυτή αγοράζεται από Χριστιανικές εκθέσεις βιβλίων , δεν δημιουργεί το παραμικρό κόστος αφού μπορεί να μεταπωληθεί και να προκύψει και όφελος !!!

Ας επιστρατεύσουμε λοιπόν όλοι το ευμήχανό μας προκειμένου να συνεχίσει να προσφέρει ο Πρόμαχος Ορθοδοξίας το Ιεραποστολικό του έργο !

Στις μέρες μας είναι ιδιαιτέρως δύσκολο για κάποιους να προμηθευτούν έστω ένα βιβλίο της τάξης των 10 € ! Απολύτως κατανοητό ! Σίγουρα όμως όλοι όσοι κινούμαστε μέσα σε χώρους πνευματικούς μπορούμε να μιλήσουμε για το έργο αυτό και να προτείνουμε σε Χριστιανικές εκθέσεις Ναών -Ιερών Μονών κλπ τα βιβλία του Προμάχου που αποτελούν την μοναδική πηγή εσόδων και συνέχισης των δράσεών του. Κανείς δεν πρόκειται να ζημιωθεί ! Μόνο ψυχές θα ωφεληθούν ! Αλλά αυτό απαιτεί και κάποιο κόπο , ίσως και κάποιο τσαλάκωμα ενίοτε στο προφίλ ενός πλουσιόδωρου "Ιεραποστόλου" που μόνο προσφέρει πνευματική ελεημοσύνη, χωρίς να προβληματίζεται για το πως αυτή αποκτάται και χωρίς τίποτα εκείνος να αναζητά ώστε να υπάρξει συνέχεια στην παραγωγή του πνευματικού υλικού ... ! Αυτός ο κόπος και αυτό το ...τσαλάκωμα αδελφοί άνωθεν μισθοδοτείται !